Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Guangya Automatic Machinery Ltd kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
Goede kwaliteit en de aardige dienst, de beste keus die wij ooit hebben gemaakt!

—— Tim

Perfecte bandketting hebben wij gekochte, lage kosten en de goede dienst.

—— Metha

Betrouwbare kwaliteit en steun voor mijn handelaarszaken.

—— Sathish

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd heeft strikte kwaliteitscontrole voor elk product. Of van grondstof het kopen of enige puntproductie, wij een specifiek QC team hebben om één enkele kwestie zij aan zij te inspecteren te vermijden.

 

Voor grondstoffenlevering, hebben wij ernstige onsitecontrole aan elke fabriek met de industrie hoogste normen. Elke levering moet met testsrapport met officiële handtekening en zegel komen.

 

Voor productieprocedures, hebben wij beroeps voor elke stadiumprocesbeheersing gewijd. Deze verantwoordelijke persoon zal elke parameters gebruikend noodzakelijke instrumenten door het ontwerp van ingenieurs verifiëren. Na productie vóór verpakking, QC zal het team definitieve inspectie van begin doen beëindigen om geen defect ervoor te zorgen.

 

De verpakking zal na van verzendingsvereisten en goederen bescherming strikt zijn. Elk deel zal door document vakje en dun film dan met houten vakje worden verzegeld. Gemak van laden en lossen.

Contactgegevens
Shenzhen Guangya Automatic Machinery Ltd

Contactpersoon: Mr. Kerry

Tel.: +86 13728648614

Fax: 86-755-61137655

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)